mcreads.com

Business Book Reviews by Matti Copeland

CHIEF TRANSPARENCY OFFICER

Posted on August 26, 2009

Eilinen TBWA Herätyskokous Wanhassa Satamassa ei ollut vähempää kuin “Liekeissä” kiitos Petteri Kilpisen mutta ennen kaikkea Alf Rehnin ( www.alfrehn.com ). Kutsun mukaisesti Ruotsin tunnetuin suomalainen asiantuntija, akateemiseksi kauhukakaraksikin kutsuttu ja yksi kiinnostavimmista uusista äänistä alalla, professori Alf Rehn luukutti innostavasti.

mcreads business sanastoon poimittua; make possible – mahdollistaminen, moni monelle, arvosteluyhteiskunta,transparency and participation, mukana tekeneminen, käyttäjyys, from management to fanagement, experimental.

Tulevaisuuden markkinointi on lähellä terapiaa !!!!!!

Comments

3 Responses to “CHIEF TRANSPARENCY OFFICER”

 1. Alf Rehn
  August 28th, 2009 @ 12:31 pm

  Kiitos vaan! :-D

 2. Kindness (in Finnish) « Text Sushi
  August 28th, 2009 @ 12:32 pm

  [...] August 28, 2009 · Leave a Comment Haven’t been following mcreads.com, but may have to after this nice endorsement. [...]

 3. Marinka Wieru
  September 10th, 2009 @ 9:49 am

  Kiitos, Matti, tästäkin mielenkiintoisesta postauksesta! Sitella on ollut viime aikoina myös todella kiinnostavia kirjailijahaastatteluja, kiitokset niistäkin!

  En itse valitettavasti päässyt TBWA Herätyskokoukseen, mutta olen kuullut usealta taholta Alf Rehnin tekemästä positiivisesta vaikutuksesta. Hän on varmasti yksi niistä henkilöistä, joita kannattaa seurata tulevaisuudessa.

  Itseäni jäi kiinnostamaan kaksi asiaa:
  1) Mitä tarkoittaa from managemant to fanagement?
  2) Miten tulevaisuuden markkinointi on lähellä terapiaa? Tällä hetkellähän yritykset yrittävät vastata asiakkaiden tarpeisiin (myös niihin tiedostamattomiin) ja luovat myös uusia tarpeita (tai siltä ainakin tuntuu…).

  Aurinkoista päivää :)

Leave a Reply


Newsletter

Subscribe Unsubscribe

RSS FeedBook Summaries

mcreads recommends